Öğrenciler İçin Almanya Vizesi

Almanya’ya Vize İçin Başvuracak olan Öğrenci  turistik vize için konsoloslukların sizden istedeği size sponsor olan kişinin belgelerini hazırlaması gerekmektedir

. Örneğin; eğer sizin seyahatinizi finanse eden kişi –Örn:Babanız veya Anneniz ise —,

Emekli ise ; ‘Emekli’ için olan belgeleri  toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

Çalışan ise ; ‘Çalışma’ için olan belgeleri toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

İş Sahibi ise ; ‘İş Sahibi’ için olan belgeleri toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

Almanya Konsolosluğu öğrenci olduğunuz için sizin bir geliriniz olmadığını ve tatilinizin biri tarafından finanse edilmesi gerektiğini belirtir.

Yukarıda istenilenlere ek olarak aşağıdaki belgeler de istenmektedir.
– Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
– 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

Aşağıda Yer Alan Bilgi Formunu Doldurun; Alanında Uzman Danışmanlarımız Sizinle İletişime Geçsin!



Bir Cevap Yazın